Mooie kleurcombinaties: Turkoois met Geel

Harmonieuze Kleurcombinaties

Leer hoe je betere kleurcombinaties maakt en haal meer resultaat uit jouw garderobe.

 Geel met Turkoois een zonnig paar

Ik ben groot van kleuren en ik vind het geweldig om kleuren met elkaar te combineren. Altijd ben ik op zoek naar kleurcombinaties die samen een harmonieus paar vormen. Via Pinterest verzamel ik dan ook iedere kleurcombinatie die ik mooi vind. Het is dan ook niet zo vreemd dat ik er al verschillende blogs over geschreven heb. Dit komt ook omdat ik merk dat veel vrouwen het lastig vinden om kleuren te combineren en anderzijds omdat ik van mening ben dat je garderobe er een stuk efficiënter door kan worden, als je de kunst van het combineren beheerst.

 

De ene combinatie zal je meer aanspreken dan de ander. Je hoeft ook niet alles mooi te vinden. Kijk maar eens wat jou aanspreekt. Vandaag ga ik je kennis laten maken met geel gecombineerd met turkoois.

 

Geel maakt ons vrolijk en optimistisch. Het doet je denken aan de kleur van de zon en wie wordt daar nu niet blij van? Turkoois doet ons ook al denken aan mooi weer, aan het prachtige blauwe water met mooie zandstranden. Je kunt je voorstellen dat deze combinatie zorgt voor een vrolijke stemming. Een opvallend paar, waarmee je zeker opgemerkt zult worden.

Geel gecombineerd met turkoois geeft een vrolijke en speelse uitstraling. Een warmere variant is het oker geel gecombineerd met het groenige turkoois, terwijl het heldere citroen geel een prachtig duo vormt met het heldere blauwturkoois.

 

Durf jij deze kleurcombinatie aan?

 

 

Mooie kleurcombinaties: Geel met Turkoois

Harmonieuze kleurcombinatie: Geel met Turkoois

 

Zie tevens Pinterest en Polyvore.