Boek nu een workshop

Volg nu een van de nieuwe, gezellige workshops. Je hebt de keuze uit een aantal mogelijkheden en de workshops zijn een waardevolle aanvulling op een kleurenanalyse of kledingadvies, maar kunnen ook zonder dat je een kleurenanalyse of kledingadvies hebt laten doen, worden gevolgd.

In een ca. 2 uur durende workshop krijg je veel inzichten en handige tools die je helpen met het opbouwen van een duurzame garderobe.


Er zijn een aantal workshops waaruit je kunt kiezen.  


Workshop kleuren combineren

In deze workshop leer je verschillende tools om kleding te combineren qua kleur. Heb je ooit een kleurenanalyse gedaan (maakt niet uit waar), maar mis je nog de handigheid om kleuren te combineren? Of ben jij ook een “setjes koper” en wil je kijken welke outfits er nog meer zijn in jouw garderobe? Boek dan deze workshop kleuren combineren. Je zult versteld staan van de mogelijkheden.

workshop kleuren combineren

Workshop op zoek naar jouw stijl

In deze workshop gaan we op zoek naar jouw kledingstijl. Welke kleding, kleuren en accessoires spreken jou aan? Weet jij wat je überhaupt leuk vindt aan kleding en wat absoluut niet. Wat wil jij uitstralen en klopt dat met jouw huidige garderobe? Dat zijn de vragen waar we in deze workshop een antwoord op zullen zoeken.

Voor deze workshop wordt wel een kleine voorbereiding van jou gevraagd.


Bovengenoemde workshops zijn nu ook te boeken op een door jou gekozen tijdstip. Met een minimum van 2 personen en een maximum van 4 personen ben je van harte welkom in mijn kleurenstudio in Doetinchem aan de Zandstraat 9, 7009 CA in Doetinchem.


Voor koffie/thee en iets lekkers wordt uiteraard gezorgd. Je kunt je aanmelden via de website of mij even een appje sturen.


Ik hoop snel van je te horen en je te mogen verwelkomen in mijn nieuwe kleurenstudio. Tot dan!


Met kleurrijke groet, Diana

WhatsApp nummer; 06-36311964

Wil je liever een individueel advies, dan kan dat uiteraard ook, bijvoorbeeld een kleurenanalyse op maat of een kledingadvies?

Gratis e-book

e-book kledingadvies

In slechts een paar stappen een betere uitstraling? Download mijn gratis e-book!

Kledingadvies voor borsten, billen, benen & buik.  Met duidelijke voorbeelden en met 10 extra kledingtips.

Vul onderstaand formulier in en ontvang het e-book “De Geheimen van Succesvol Online Shoppen” gratis:

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail adres

   


  BONUS:
  Je krijgt ook af en toe een mail met nieuwe kledingtips om jezelf onweerstaanbaar te maken. Uiteraard kun je je daarvoor altijd afmelden als je daar geen zin meer in hebt.

  Je gegevens zijn natuurlijk veilig bij mij. Meer dan 800 abonnees! 

  template:page-with-sidebar.php