Colourcoaching – Mijn ervaring

Van Onzichtbaarheid naar Zichtbaarheid door Colourcoaching

Na bijna 10 jaar ervaring als kleur-en kledingstyliste, ontstond er voor mij jaren geleden de behoefte naar verdieping in mijn vak dat gericht was op de binnenkant. Op aanraden van een collega heb ik toen de opleiding tot colourcoach bij Thelma van der Werff gevolgd.

Dit heeft veel indruk op mij gemaakt en ik kan rustig zeggen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik had het punt bereikt waarop ik bijna geen kleuren meer droeg. En ik maar volhouden dat dat bij mijn persoonlijke stijl hoorde.

Mijn kledingkast bleek een afspiegeling te zijn van de dingen die ik meegemaakt had. Bovendien werd mij duidelijk dat mijn eeuwige gevoel van onzichtbaarheid meer bij mijzelf lag dan bij de buitenwereld. Dit was een openbaring, waar ik iets mee kon. Met dit inzicht die ik kreeg door colourcoaching kon ik zaken veranderen. En dat heb ik gedaan. De kleuren hebben mij in dit proces stap voor stap begeleidt. Gesteund door de positieve kracht van iedere kleur, heb ik ervoor gekozen om te veranderen.

Heel trots ben ik er dan ook op dat ik de mogelijkheid heb gekregen om de cursus module I “Introductie in de Taal van Kleur” door te mogen geven aan anderen, zodat nog meer mensen de bijzondere werking van kleur kunnen gaan ervaren.

Ik ben enthousiast, gedreven en gepassioneerd van kleur en ik sta te popelen om jou mee te nemen naar de bijzondere wereld van kleur.

Colourcoaching / Diana Kleding en kleuradvies

Diana

 

template:page-with-sidebar.php