Diensten Just Beautiful Kleding-en Kleuradvies

Maak jezelf zichtbaar met kleur!

Kleuradvies, Kleurenanalyse, De Taal van Kleur

Kleurenanalyse, kleurstyling/stijladvies,
en colourcoaching (de taal van kleuren) op maat

Ontdek tijdens een kleurenanalyse op maat welke kleuren en stijl passen bij jouw uiterlijk en persoonlijkheid, hoe je meer stijl, zelfvertrouwen en succes krijgt en hoe je kunt laten zien wie jij bent! Misschien herken je jezelf in onderstaande uitspraken? Dat is ontzettend jammer, want je kunt al in één sessie van jouw problemen af zijn!


x
 Help, ik zie eruit als een grijze muis en ik draag steeds hetzelfde.

Je draagt maar een klein gedeelte van wat er in je kast hangt. Je wilt wel eens wat anders proberen, maar wat?
x Kleding kopen kost mij veel tijd.
Je weet niet welke kleuren en kleding jou goed staan, waardoor je veel tijd kwijt bent terwijl je het al zo ontzettend druk hebt.
x Ik heb geen eigen stijl en weet niet wat mij goed staat.
Je koestert een paar eenvoudige oude spijkerbroeken die best wel goed zitten en draagt deze in de hoop dat deze straks nog verkrijgbaar zijn.
x Ik zet mezelf op de achtergrond.
Doordat je jezelf niet zeker genoeg voelt over jouw uitstraling zet je jezelf op de achtergrond, waardoor je bijv. klanten en dus omzet mist.
x Door mijn uitstraling, komen mensen minder snel op mij af.
Als je in een omgeving bent, waar je mensen voor het eerst ontmoet, merk je dat mensen niet snel een praatje met jou maken.
x Ik wil mij zakelijker kleden, maar van een witte blouse en een colbertje gaan mijn haren recht overeind staan.
Je bent op zoek naar kleding die anderen en jezelf op je gemak stelt, maar ook zakelijk genoeg is om deskundig over te komen.
x Mijn kledingkast hangt vol met miskopen, die ik vooral in de opruiming koop. 
Je komt regelmatig thuis met kleding die je achteraf niet zint. Je zou graag een weerwoord willen hebben tegen pushende verkoopsters.
x Ik ben mij steeds meer casual gaan kleden.
Je loopt er sjofel bij en moet oppassen dat je niet in een joggingbroek eindigt. Zo ploeter je al jaren voort, met onvrede over jezelf.


Waarom een kleuradvies of Kleurenanalyse?

Veel vrouwen voelen zich onzeker over hun uiterlijk. Ze durven niet op te vallen en hebben iedere ochtend kledingstress omdat ze niet weten welke kleuren goed staat. Dit heeft als resultaat dat ze zich niet laten zien en deze onzichtbaarheid geeft hen het gevoel dat moeite doen om er goed uit te zien zinloos is.

Het gevolg is dat ze vaak twijfelen over kleding en zich kleding laten aansmeren in de winkels, om vervolgens weer thuis te komen met kleding dat achteraf toch weer tegenvalt en waarin ze zich niet happy voelen. Kledingkasten raken steeds voller met kleding dat niet gedragen wordt en om nog maar te zwijgen over al het geld dat eraan uitgegeven wordt. Het is dan helemaal niet zo vreemd dat veel vrouwen eigenlijk een bloedhekel hebben aan winkelen.

Veel voorkomende problemen van vrouwen zijn:

  • Ze voelen zich onzeker over hun uiterlijk.
  • Ze geven veel geld uit aan kleding dat achteraf tegenvalt.
  • Ze zien alleen de kanten waar ze ontevreden over zijn en weten niet hoe ze hun sterke kanten moeten accentueren.
  • Ze voelen zich onzichtbaar en vallen niet op.
  • Ze zijn ontevreden over hun uiterlijk.
  • Ze hebben twijfels en kledingstress.
  • Ze winkelen met tegenzin, omdat ze niet weten welke kleding geschikt is voor hun figuur.

Maar geloof me, jij bent niet de enige!

Ik kom dagelijks vrouwen tegen die in meer of mindere mate last hebben van bovenstaande punten. Toch hoeft het niet zo te zijn: ook jij kunt leren welke kleding en kleuren jou mooier maken, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen en je je zelfverzekerd voelt over jouw uiterlijk.

Het probleem is dat vrouwen zich focussen op de negatieve delen van hun lichaam en zich totaal niet bewust zijn van de mooie delen. Ook zoeken vrouwen vaak bevestiging van anderen en worden ze snel beïnvloed door de media, partner of vriendinnen, die ze de kans geven om te bepalen wat zij moeten dragen. Zelfs in onze jeugd kan deze onzekerheid zijn ontstaan, als jij altijd maar te horen hebt gekregen, dat doe je toch niet of doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.  En dat zorgt er zelfs jaren later nog voor dat ze bang zijn om uit de toon te vallen, bang om gezien te worden!

Wat kan ik dus voor jou doen?

Stel je eens voor wat je zou kunnen bereiken na een kleuradvies eventueel aangevuld met colourcoaching? Jij kunt het maximale uit jezelf halen, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en zichtbaar wordt. WORD ZICHTBAAR DOOR EEN OPTIMALE PRESENTATIE  DIE BIJ JOU PAST!

Wat is er voor nodig om dit te bereiken?

Een kleurenanalyse, kleurstyling, en de Taal van Kleur zijn voor jou de oplossing. Met bijna 10 jaar ervaring als kleding-en kleurstyliste heb ik honderden vrouwen geholpen met het ontwikkelen van hun unieke kledingstijl. Na een kleuradvies weet je precies welke kleuren en kledingstijl jou mooier maken, zodat je je nooit meer onzeker hoeft te voelen over jouw uitstraling in geen enkele situatie!

Na een kleurenanalyse, kleurstyling en de taal van Kleuren:

Weet je welke kleuren jou krachtiger en mooier maken.
Weet je het verschil tussen een slechte en een goede kleur.
 Heb je geleerd in welke kleuren je professionaliteit uitstraalt.
 Voel je je zelfverzekerd in je kleding.
Voorkom je miskopen, omdat je weet welke kleding bij jou past en bespaar je bovendien tijd en geld.
 Heb je geleerd hoe je het maximale uit jezelf haalt en hoe je jezelf zichtbaar maakt.
Weet je hoe je je optimaal presenteert.
 Weet je waarom je bepaalde kleuren niet graag draagt.

Neem contact op

Leer het maximale uit jezelf te halen met de juiste kledingkeuze, die past bij jouw persoonlijkheid, waardoor je je zelfverzekerd voelt en dat uiteindelijk ook gaat uitstralen. Diana Willemsen heeft met haar jarenlange ervaring honderden vrouwen geadviseerd op het gebied van kleur en kleding.

template:page-with-sidebar.php