Kledingadvies en stijladvies

Heb je een overvolle kledingkast maar weet je nog steeds niet wat je aan moet trekken? Ben jij het zat om geld te verspillen aan kleding die jou onzeker maken?

Leer dan hoe je je ’s morgens met gemak kunt kleden, er iedere dag goed uitziet en je nog geld bespaart ook! 

Je voelt je vaak onzeker over jezelf of voelt je soms onzichtbaar, misschien zelfs saai. Wil jij graag:

 • GEZIEN worden?
 • dat je ’s morgens niet hoeft na te denken over wat je aan moet? 
 • iedere dag er leuk uitzien? 
 • stoppen met kleding kopen die je toch niet aantrekt? 
 • met gemak originele kledingcombinaties kunnen maken? 

Dan wordt het hoog tijd voor een kledingadvies en stijladvies!

Voor veel vrouwen is dit de realiteit: ze weten niet wat ze aan moeten trekken en hebben het gevoel er iedere dag hetzelfde bij te lopen en dat terwijl de kledingkast uitpuilt met dure kleding. Ken je de 80/20 regel? Nou dat gaat ook op voor veel kledingkasten, waarbij je in 80% van de tijd slechts 20% van je kleding draagt. Het overgrote deel blijft dus in de kast hangen. En dat terwijl je toen je het kocht toch echt wel blij ermee was.


Herken je dit?

 • Je hebt een overvolle, onoverzichtelijke kledingkast die uitpuilt maar je hebt “niets’ om aan te trekken (sommige met prijskaartje er nog aan).
 • Je koopt telkens dezelfde kleding zonder variatie.
 • Je weet niet hoe je mooie combinaties maakt. Je koopt kleding als set en je hebt geen idee dat je het op meerdere manieren kunt dragen.
 • Je hebt geen idee wat je met accessoires moet doen.
 • Je koopt lekker veilige kleuren en kleding, maar je hebt geen idee of het je ook goed staat.
 • Je voelt je helemaal niet zeker over je kleding, hoe kun je dan zelfvertrouwen uitstralen?
 • Je weet niet hoe je combinaties kunt maken waardoor je het idee hebt dat kledingstukken niet bij elkaar passen, waardoor je nog meer gaat kopen.
 • Je trapt continu in de valkuil van opruiming, maar koopt daardoor kleding die helemaal niet bij jouw figuur en persoonlijkheid passen (en dan ga je het echt niet dragen). Goedkoop is duurkoop! 

Maar stel je nu eens het volgende voor:

 • Je beschikt over een overzichtelijke kledingkast met kleding die je niet alleen draagt maar ook graag draagt. 
 • Je weet iedere ochtend en voor iedere gelegenheid kleding te combineren waarin je je geweldig voelt. 
 • Je wordt weer blij als je in de spiegel kijkt en
 • Je wordt gezien!

WAAROM  ZOU JE EEN KLEDINGADVIES EN STIJLADVIES LATEN DOEN?

Een kledingadvies in combinatie met een stijladvies, geeft je inzicht in welke kleding jou wel en niet goed staan. In welke broeken, rokken en jurken jouw figuur het beste tot zijn recht komt en belangrijker nog welke kledingstijl(en) zorgt(en) ervoor dat we jou te zien krijgen?

Ieder mens is uniek en we hoeven er niet allemaal uitzien als een fotomodel. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat we er op ons best uitzien en dat we blij worden van onszelf en hoe we er uit zien. Weg met die zinloze twijfelingen en onzekerheden. Het is zonde om ons druk te maken over hoe we er uit zien.

WAT LEVERT EEN KLEDINGADVIES JOU OP?

Een efficiënte garderobe;
Zelfvertrouwen; Je hoeft je niet meer onzeker te voelen, omdat je weet welke kleding jouw uitstraling versterken.
Zekerheid; Je krijgt bevestiging welke kledingstukken jou het beste staan, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen.
Gemak; winkelen gaat gemakkelijker en  sneller.


MAAR DAT IS NOG NIET ALLES! 

Na een kledingadvies-en stijladvies weet je welke kledingstukken en accessoires bij jouw figuur en persoonlijkheid versterken. Je leert welke kleding jouw pluspunten accentueert en hoe je eventueel minpunten kunt camoufleren. Je hebt helemaal geen gigantische kast met kleding nodig om er leuk en goed uit te zien. Een kledingadvies zal jou helpen met het samenstellen van een efficiënte garderobe. Dat bespaart je ’s morgens dus een heleboel tijd. Bovendien bespaar je tijd en geld omdat je gemakkelijker en sneller kunt winkelen en geen miskopen meer hebt! Een kledingadvies en stijladvies is dus snel terugverdiend.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK EN ONTDEK WELKE KLEDING JOU HET MOOISTE STAAN!

HOE WORDT EEN KLEDINGADVIES UITGEVOERD?

Een kledingadvies bij Just Beautiful is inclusief stijladvies, omdat ik de binnenkant nog belangrijker vind dan de buitenkant. Jij moet je happy voelen in je kleding, dat is waar het om draait. Eerst bespreken we wat jij wil uitstralen. Als we dat in beeld hebben, dan kijken we hoe jouw huidige garderobe eruit ziet. Vervolgens gaan we aan de slag met welke kleding jij mooi vind. Wanneer we dat allemaal in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met het kledingadvies. Hier kijken we naar de vorm van de kleding en jouw lichaam. Welke modellen broeken en jurken bijvoorbeeld zijn het meest geschikt. Of bijvoorbeeld waar draag je donkere kleuren en waar lichte kleuren etc.

Alle individuele kleuradviezen worden standaard inclusief stijladvies uitgevoerd! Bekijk de tarieven voor de verschillende mogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem een kijkje op deze pagina van veelgestelde vragen  of kijk op een van mijn inspiratieborden op Pinterest of neem contact op.

KLANTERVARINGEN:

Dilana (combi kleuradvies, stijl/kledingadvies):

Bedankt voor de inspirerende ochtend. Ik heb veel van je geleerd. Bijzonder om te zien wat kleuren met je kunnen doen. Ik ben ’s middags meteen wezen shoppen. Dit gaat nu echt veel efficiënter!”
Meer reacties en ervaringen na een kleurenanalyse en of kledingadvies vind je in mijn gastenboek.


Nog meer rendement van jouw kledingadvies? Combineer deze dan met een kleuradvies op maat. Bekijk de tarieven voor de verschillende mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

template:page-with-sidebar.php