De kleurenstudio

De kleurenstudio van Just Beautiful Kleding-en Kleuradvies in Doetinchem waar je hartelijk wordt ontvangen in een sfeervolle, lichte kleurenstudio. Je kunt hier terecht voor een afspraak voor een persoonlijke kleurenanalyse (op maat), maar ook een kleding-en stijladvies en zelfs workshops.

De ruimte is voorzien van alle professionele materialen die benodigd zijn om je van een goed advies te kunnen voorzien. Niet alleen een assortiment van meer dan 175 kleurenanalyse doeken, maar ook contrastdoeken, kleurkragen van de kleurenanalyse seizoenen, kleurdominantie doeken en diverse andere hulpmiddelen zijn beschikbaar om jou te laten stralen. Voor het kledingadvies heb ik verder nog pasmallen zodat ik je kan laten zien welke modellen het mooiste bij jou figuur staan.

Met meer dan 15 jaar ervaring als gediplomeerd kleurconsulent en kledingadviseur kan ik jou helpen met het vinden van de kleuren en kleding die jou niet alleen mooier maken, maar waarvan je zelfvertrouwen krijgt. Bij ieder kleding-of kleuradvies kijken we tevens in welke kledingstijl of kledingstijlen jij blij wordt, omdat ik dat eigenlijk het belangrijkste vind. Kleding moet je niet alleen staan (kleur) en zitten (pasvorm), maar het moet je vooral liggen. En dan bedoel ik jouw persoonlijkheid. Het draait tenslotte om jou!

Ik hoop je snel te zien. 

Met kleurrijke groet,

Diana

template:page-with-sidebar.php