Mijn achtergrond & missie

Over Diana Willemsen

Meer jezelf door een professioneel
kleuradvies en kledingadvies

Waarom jij bij mij leert hoe jij zichtbaar wordt en meer impact krijgt op anderen door jouw uitstraling. 

Wil jij meer in jouw kracht komen waardoor jij meer kansen voor jezelf creëert? En is het volgende herkenbaar voor jou? 

  • Worstel jij met jouw kleding en heb je bij alle gelegenheden hetzelfde aan?
  • Heb jij moeite om de juiste outfit samen te stellen?
  • Ben jij ervan overtuigt dat jouw uitstraling bijdraagt aan jouw succes, maar weet je niet hoe je een outfit samenstelt die voor jou werkt in plaats van tegen jou?
  • Word jij door jouw bescheidenheid door anderen verkeerd ingeschat?
  • Wil jij meer impact en anderen overtuigen door jouw uitstraling maar je weet niet hoe?
  • Wil jij dat anderen dingen van jou aannemen en jou gaan zien als een expert?
  • Draag je alleen donkere kleding omdat je denkt dat het afkleedt?

Dan zit je hier goed!

Onzichtbaarheid door bescheidenheid

Ik heb zelf ervaren dat ik door mijn bescheidenheid te weinig werd opgemerkt. Als kind was ik al erg verlegen en stil. En het gezegde “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, een heel geliefde uitspraak hier in de Achterhoek, maakte het ook al niet veel beter. Ik ben nu eenmaal geen haantje de voorste en ben bescheiden van mezelf, alhoewel ik mij zeker niet de kaas van het brood laat eten. Maar op een gegeven moment had ik wel het idee dat ik teveel over het hoofd werd gezien en dat anderen door hun houding meer aandacht kregen dan ik. Ik besefte mij dat het kleden als een grijze onopvallende muis mij niet verder hielp.

Mijn onzichtbaarheid had mij op een gegeven moment onzichtbaar gemaakt en daardoor miste ik kansen, maar ik wist gewoon niet welke kleding goed voor mij werkte (altijd net een paar kilootjes te veel op bepaalde plekken) waardoor ik er op een gegeven moment er ook geen tijd en energie meer in stopte. Ik dacht dat het toch niets uitmaakte en bovendien was ik hier niet op de wereld voor de mooiigheid.

Ik ben ondernemer geworden om anderen gelukkiger en succesvoller te maken door zich beter te kleden

Alweer 15 jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen kort nadat mijn broer op 32 jarige leeftijd overleed. Het was voor mij een wake-up call om dingen te doen in het leven waar ik blij van word. Mijn broer was iemand met een enorm charisma en met zijn betoverende glimlach kreeg hij alles van iedereen gedaan. Hij kleedde zich altijd met heel veel zorg en was erg succesvol. Naast hem was ik een grijze onopvallende muis. Ik wist gewoon niet hoe ik mij goed kon kleden en wanneer hij mij wees op mijn enorme haaruitgroei, zei ik dat ik niet op de wereld was voor de mooiigheid. Dat was voor hem weggelegd :).

Hij was altijd mijn grote voorbeeld en iemand bij wie ik altijd terecht kon voor advies en steun. Na zijn dood besloot ik dat ik meer uit het leven moest halen en richtte mijn bedrijf op. Daar had ik altijd al van gedroomd. In eerste instantie begon ik met de verkoop van kinderkleding voor stevige kinderen. Ik besloot mij te verdiepen in kleuradvies en kledingadvies, omdat ik mijn jonge klantjes beter wilde adviseren.

Mijn missie is om alle vrouwen te leren hoe ze het maximale uit zichzelf kunnen halen zodat ze blij zijn met zichzelf en daardoor zichzelf kunnen zijn!

Terwijl ik allerlei cursussen en trainingen volgde op het gebied van kleur, kleding en imago, wist ik dat hier mijn passie lag. Ik had iets gevonden waar ik helemaal lyrisch van werd. En dat wilde ik anderen ook leren. Ik wilde anderen helpen zich beter te kleden en presenteren om zo meer aandacht te krijgen en zichtbaar te worden. Niemand hoeft onzichtbaar in een hoekje te worden gezet. Zo begon ik mijn ontdekkingstocht naar alles wat te maken heeft met kleur, kleding, make-up en persoonlijke ontwikkeling en zo werd het helpen van vrouwen om het maximale uit zichzelf te halen met hun persoonlijke presentatie mijn persoonlijke ambitie. De bedrijfsnaam Just Beautiful Kleur en Kledingadvies is vernoemd naar de initialen van mijn broer Jan-Bernard.

Door kleur en kleding durfde ik mijzelf te laten zien 

Door alles wat ik geleerd heb over kleding, uiterlijke presentatie en kleuren ben ik enorm veranderd. Ik heb geleerd dat ik kleding en kleuren als tool kan inzetten om mij krachtiger neer te zetten als persoon. Het zorgde ervoor dat ik meer zelfvertrouwen kreeg, waardoor ik meer van mij zelf durfde te laten zien.

Geïnspireerd door alles wat met kleur en kleding te maken heeft en met inmiddels met meer dan 15 jaar ervaring als kleur-en kledingstyliste, weet ik inmiddels hoe vrouwen zich moeiteloos, praktisch en elegant kunnen kleden. Een aantal jaar geleden ontstond er bij mij de behoefte naar verdieping in mijn vak dat gericht was op de binnenkant. Op aanraden van een collega heb ik toen de opleiding tot colourcoach bij Thelma van der Werff gevolgd. Dit heeft ontzettend veel indruk op mij gemaakt.

Ik ben er inmiddels achter dat je jouw uitstraling kunt inzetten om meer impact en succes te krijgen

Ik ben mij er nooit van bewust geweest dat kleuren en kleding bewust kan inzetten om anderen te overtuigen met mijn uitstraling en daardoor meer kan bereiken. Maar het heeft mij ontzettend geholpen datgene te doen wat ik altijd graag wilde en dat was o.a. een eigen bedrijf runnen. Door het veranderen van mijn imago, die past bij mijn persoonlijkheid, voel ik mij krachtiger en zelfverzekerder en durf ik dingen te doen die ik anders niet had gedurfd. Hierdoor trek ik meer klanten aan en kan ik als zelfstandig ondernemer opdrachten binnenhalen. Ik sta veel steviger in mijn schoenen en ben blijer met mezelf omdat ik nu weet dat ik het maximale uit mijzelf heb gehaald en de rest kan accepteren zoals het is.

Bovendien heb ik geen kledingstress meer, doordat ik in iedere situatie weet hoe ik mij wil kleden en bespaar daardoor veel tijd. Ook het winkelen is een stuk eenvoudiger en sneller geworden. Want alhoewel winkelen best leuk kan zijn, kan het ook ontzettend vervelend worden als je niet de juiste kleding kunt vinden.

Wil jij ook meer impact met jouw uitstraling? Download dan het gratis e-book.

Diana Willemsen - van onzichtbaarheid naar zichtbaarheid door de juiste kleuren en kleding (kledingadvies / kleuradvies).

Diana Willemsen, kledingcoach

Wie ben ik ?

Een energieke, ambitieuze en enthousiaste vrouw die zichzelf (inmiddels) durft te laten zien. 

Ik ben Diana Willemsen 52 jaar, kledingcoach, eigenaar van Just Beautiful kledingadvies en kleuradvies en  gecertificeerd trainer volgens de colourcomfort methode. Ik woon in Doetinchem, samen met mijn partner en onze twee tienerdochters, waar ik ontzettend trots op ben. Na jarenlange ervaring in commerciële en representatieve functies, heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Naast mijn werkzaamheden voor mijn eigen bedrijf, ben ik nog steeds werkzaam in een commerciële functie bij een internationaal opererend bedrijf.

De buitenkant moet kloppen met de binnenkant

Ik help je graag jouw mooiste kleuren voor je kleding te vinden zodat je uiterlijk klopt met je innerlijk en die het beste uit jouw uiterlijk naar voren halen. Hierdoor zul je er goed uitzien en dat zal je het zelfvertrouwen geven dat je wenst.


Kwaliteit kleding-en kleuradviezen

Ik ben continu bezig met de verbreding en verdieping van mijn vakkennis. Ontwikkeling is erg belangrijk voor mij. Daarvoor heb ik diverse gespecialiseerde opleidingen en trainingen gevolgd. Ik ben gecertificeerd kleuradviseur en kledingstyliste. Ik ben trainer colourcoaching volgens de Colourcomfort methode van Thelma van der Werff.

Tevens ben ik gediplomeerd mode-adviseur en visagiste. Daarnaast gebruik ik mijn jarenlange werkervaring en verschillende opleidingen op het gebied van kleuradvies, kledingadvies, communicatie, presentatietechnieken, coaching en lichaamstaal om jou dat te bieden wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Waarmee kan ik jou helpen?

Met kleuradvies op maat,  praktische ondersteuning en persoonlijke aandacht, leer ik je hoe je een professionele uitstraling neer kunt zetten en hoe je met jouw uiterlijke presentatie meer impact kunt maken.

Wat anderen zeggen:

“Ik snap nu waarom ik shoppen naar kleding niet leuk vond; voordat ik iets gevonden had wat me goed stond was is 4 frustraties verder. Dat gaat me nu, na het stijladvies van Diana volgens mij niet meer gebeuren”. Nelleke

“Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb, had ik veel eerder moeten doen. Echt. Zoveel goede adviezen, tips, nuttige opmerkingen en natuurlijk het belangrijke kleurenadvies!” Bianca

“Een echte aanrader voor iedereen die soms moeite heeft de juiste kleur voor je kleding te vinden en om te voorkomen dat je weer eens met een kledingstuk thuiskomt dat vervolgens alleen maar in de kast blijft hangen”. Sandra van der Zee

“Het was erg leuk en interressant om te zien wat kleuren over je zeggen. Het klopte allemaal precies!” Renate Schoenaker

Ik weet nu wat ik de volgende keer moet kopen en waar ik beter op moet letten. Omdat ik een bril draag heb ik hier ook kleuradvies voor ontvangen. Daar ben ik erg blij mee, want een bril is een sieraad voor je gezicht , dat moet goed staan“. Adele

Mijn kledingkast ziet er nu zo mooi uit, dat ik er echt heel blij van wordt.” Janneke

Het scheelt echt dat ik nu direct op zoek ga naar de juiste kleuren. Scheelt echt veel miskopen. Ik kan het iedereen adviseren, voel me er een stuk beter en vrouwelijker door!” Karin

Ik voel me een stuk zelfverzekerder met kleren en kleuren waarvan ik weet dat ze bij me passen.“Laura

Met jouw bevestiging zorg ik dat ik voortaan voor die 10 ga, en niet voor die 7! En met de aankomende uitverkoop, weet ik wat ik ga kopen, en vooral wat ik al kan combineren in mijn kast! Dat gaat geld schelen op den duur!” Colinda

Ervaring / Kleuropleidingen

kledingadvies-en stijladviseur – Harmony in Style, Rotterdam | Kleurconsulente (kleurenanalyse o.b.v. 6 seizoenen) – Kleur en Kleding, Zeist | Gediplomeerd Modeadviseur – Detex, Doorn | Gediplomeerd Visagiste – Gelders Opleidingsinstituut, Arnhem |Stijlconsulent Dames – E.P. Professional Presentation, Baarn Imagestyliste – NHA | Verdieping Kleurconsulente (kleurenanalyse o.b.v. 10 seizoenen) – E.P. Professional Presentation, Baarn Presentatietechnieken – Maxi More, Arnhem | Specialisatie Mateloos Mooi – Amersfoort | Mediastyling – Pool Styling, Naarden/Maastricht |Dresscode voor de zakenvrouw – Pool Styling, Naarden/Maastricht | Specialisatie Stijlpersoonlijkheden – Pool Styling, Naarden/Maastricht |Herenstijl  – Pool Styling, Naarden/Maastricht |Persoonlijke Effectiviteit  – Nevi I Professional | Make-up stijlpersoonlijkheden – Pool Styling, Naarden/Maastricht | NLP – Havital, Vorden | Colourcoach/Kleurentolk Module 1, 2 en 3 – Colour Comfort (getraind door Thelma van der Werff/Hannie Waterman) |Het leren maken en lezen van een kleurengrafiek van personen en/of bedrijven – De Ster

En dit ben ik ook:

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor mij. Ik ben knetter loyaal, heb veel ideeën, een ontzettende drive en doorzettingsvermogen. Een enorme passie voor kleur, een boekenwurm (vooral over psychologie en kleur), maar beslist geen keukenprinses.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan doen? Neem snel contact met mij op.

Neem contact op

template:page-with-sidebar.php