Kleurenanalyse

Welke kleuren laten jou stralen?

Persoonlijk kleuradvies / kleuranalyse voor kleding

 

Waarom  zou je een kleuranalyse of persoonlijk kleuradvies laten doen?

Een persoonlijke kleuranalyse geeft je inzicht in welke kleuren jou wel en niet goed staan. Want hoe kan het dat je in een bepaalde kleur er stralender uitziet dan in de andere? Hoe komt het dat iemand anders er prachtig uitziet in blauw, terwijl jij met die kleur blauw er uitziet alsof je een nacht niet geslapen hebt? Waarom krijg je altijd de vraag of je ziek bent als je beige draagt?

Dat komt omdat ieder mens uniek is. Ik zeg altijd: “iedereen kan in principe alle kleuren aan, het ligt er maar net aan welke tint het beste bij jou past!” De kleuren die je draagt, bepalen wat jij uitstraalt. In de kleuren die bij jou passen, zie je er beter uit. Een kleur staat goed als deze in harmonie is met je eigen kleuren, dus jouw huidskleur, haarkleur en oogkleur. Dat is de kracht van kleur!

Wat levert een kleuranalyse jou op?

Zelfvertrouwen; Je hoeft je niet meer onzeker te voelen, omdat je weet welke kleuren jouw uitstraling versterken.
 Zichtbaarheid; Door de juiste kleuren te dragen, vergroot je je zichtbaarheid.
 Zekerheid; Je krijgt bevestiging welke kleuren jou het beste staan, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen.
Gemak; winkelen gaat gemakkelijker en  sneller.


Maar dat is nog niet alles! 

Na een kleuradvies voor je kleding kun je ook beter kleuren combinaties maken. Je zult merken dat je meer kunt doen met een kleinere, maar efficiënte garderobe. Bovendien bespaar je tijd en geld omdat je gemakkelijker en sneller kunt winkelen en geen miskopen meer hebt! Een kleuradvies is dus snel terugverdient. Lees hier meer over waarom een kleurenanalyse zo zinvol is.

Maak snel een afspraak en ontdek welke kleuren jou het mooiste staan!

Hoe wordt een kleuranalyse uitgevoerd? Een kleurentest met meer dan 175 kleuren!

Een persoonlijke kleuranalyse is een proces waarbij met behulp van allerlei gekleurde doeken gekeken wordt welke kleuren jou het mooiste staan. Naast deze kleurentest wordt er bepaald welke kleureigenschappen voor jou van belang zijn, zodat je in staat bent om daarna zelf te kunnen bepalen of een kleur goed voor jou is of niet. De kleurenleer van Munsell vormt hierbij de basis.

De persoonlijke kleuradviezen bij Just Beautiful zijn inclusief kleurstyling, want ik kijk verder dan alleen jouw buitenkant. Kleuren moeten je niet alleen staan, maar moeten ook bij jou passen. Alleen dan zul jij je prettig voelen in je kleuren. Tijdens de kleurenanalyse draag je geen make-up. Dit geeft een zo goed mogelijk beeld van jouw huidtint en kunnen we goed zien wat een kleur doet met jouw uitstraling. Als je je haar geverfd hebt, worden de haren afgedekt. Met behulp van verschillende kleurenstalen (meer dan 170 kleuren beschikbaar), wordt er vervolgens bepaald welke kleuren jou het beste staan. Je ervaart zelf wat kleuren met je uitstraling doen. En alleen de beste kleuren, komen in jouw persoonlijke kleurenwaaier.Gepersonaliseerde kleurenwaaier bij een kleurenanalyse op maat
Gepersonaliseerde kleurenwaaier bij een kleuranalyse op maat

Kleurenanalyse op maat; een gepersonaliseerd kleursysteem

Een kleurentest laat je zien welke kleuren jou het mooiste staan. Omdat ieder mens uniek is, vind ik de standaard kleurenwaaiers of kleurenkaarten niet optimaal. De standaard materialen bevatten nl. ook kleuren die eigenlijk niet zo goed staan. Daarom werk ik met een gepersonaliseerd kleursysteem, ontwikkeld onder de naam ColourProfessionals,  zodat je zeker weet dat alle kleuren die je meekrijgt jou mooier maken. Bij een kleurenanalyse op maat ontvang je een kleurenpalet met alleen die kleuren die jou het beste staan.

Waarom een kleuranalyse op maat?

Meer waar voor je geld. Een kleurenwaaier die voor 100% bij jou past.
Unieke kleurenwaaier. Jouw kleurenwaaier die je mee krijgt wordt op maat voor jou gemaakt.
Een betere uitstraling. Alle kleuren in de waaier staan jou goed. Neem geen genoegen met kleuren die jou niet zo goed staan.
Nauwkeuriger. De kleurenanalyse wordt gedaan met meer dan 175 afzonderlijke kleuren (geen multicolour kragen/doeken).
De basis dat ben jij. Geen standaardanalyse, maar een kleurenanalyse met jou als uitgangspunt.

Alle individuele kleuradviezen worden standaard inclusief kleurstyling uitgevoerd! Bekijk de tarieven voor de verschillende mogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem een kijkje op deze pagina van veelgestelde vragen , kijk op een van mijn inspiratieborden op Pinterest of neem contact op.

Nog meer rendement van jouw kleurenanalyse? Combineer deze dan met een kledingadvies. Bekijk de tarieven voor de verschillende mogelijkheden.

Neem contact op

Enkele reacties van klanten na een kleuranalyse:

Ik heb veel aan de kleurenanalyse gehad en ik hou me er ook aan. Ik kan veel meer kledingstukken bij elkaar combineren. Kort geleden zag ik een mooi jurkje in de opruiming ( had het eigenlijk niet nodig ) , ik twijfelde wel over de kleur en hield de kleurenwaaier erbij. Het was niet de goede kleur en ik kon het jurkje toen heel makkelijk terug hangen. Was het wel de juiste kleurtint geweest, was ik trouwens meteen voor de bijl gegaan. – Een klant

Ik heb veel aan je kleuren-advies gehad. Als ik mijn kledingkast opendoe zie je in één oogopslag wat voor type ik ben! Ik heb geen miskopen meer gedaan. Ik krijg veel complimenten van anderen dat iets mij goed staat en dat ik er altijd goed en verzorgd uitzie! En ik koop veel kleding en accessoires bij goedkopere winkels en op kledingbeurzen. Ik kijk in de winkel alleen bij “mijn kleuren” en kan zo heel wat kledingrekken overslaan.  En wat ook wel grappig is………..mannen kijken weer naar me!! – Een klant

Vóór de kleuranalyse had ik mijn twijfels met bepaalde kleuren. Nu heb ik zekerheid! – Marga (46 – zorg)

Ik was al heel enthousiast toen ik bij jou was, maar dat is alleen maar meer geworden! ik ben al aardig aan de slag gegaan met de kleurwaaier, zowel in mijn kast als in de winkel, en tot mijn grote verbazing heb ik een aantal kledingstukken gewoon in de kast liggen, die de goede kleur hebben! Alleen droeg ik ze eigenlijk nooit! Onbewust heb ik dus toch ook wel regelmatig een kleur gekozen, die bij mij past. Ik heb ook een bootcut jeans gekocht, wat een verschil, zo mooi! Diana, nogmaals heel erg bedankt. Ik wou dat ik je jaren eerder was tegengekomen, echt waar!” – Annelies (48)

Neem contact op

template:page-with-sidebar.php