Diensten Just Beautiful Kleding-en Kleuradvies

Maak jezelf zichtbaar met kleur en kleding die jou mooier maken!

Kleding-en Kleuradvies, Stijladvies, De Taal van Kleur

Ontdek tijdens een kleurenanalyse op maat of kledingadvies welke kleding, kleuren en stijl passen bij jouw uiterlijk en persoonlijkheid, hoe je meer stijl, zelfvertrouwen en succes krijgt en hoe je kunt laten zien wie jij bent!


Misschien herken je jezelf in onderstaande?

Dat zou ontzettend jammer zijn, want je kunt al in één sessie van jouw problemen af zijn!

 • Zie je eruit als een grijze muis en je draagt steeds hetzelfde?
 • Draag je maar een klein gedeelte van wat er in je kast hangt. Wil je wel eens wat anders proberen, maar wat?
 • Kost kleding kopen je veel tijd terwijl je het al zo ontzettend druk hebt omdat je niet weet welke kleuren en kleding jou goed staan?
 • Weet je niet welke stijl bij jou past en wat jou goed staat?
 • Zet je jezelf altijd op de achtergrond omdat je jezelf onzeker voelt over jezelf?
 • Wil je een garderobe waar je blij van wordt?
 • Hangt je kledingkast hangt vol met miskopen, die je vooral in de opruiming hebt gekocht?
 • Ben je je door de jaren steeds meer casual gaan kleding en ben je jezelf een beetje kwijt?
 • Ben je niet tevreden over jouw uitstraling maar weet je niet hoe je je beter kunt kleden?


Waarom een kleding-en kleuradvies, kleurenanalyse en stijladvies?

Veel vrouwen voelen zich onzeker over hun uiterlijk. Ze durven niet op te vallen en hebben iedere ochtend kledingstress omdat ze niet weten welke kleuren of kleding goed staat. Dit heeft als resultaat dat ze zich niet laten zien en deze onzichtbaarheid geeft hen het gevoel dat moeite doen om er goed uit te zien zinloos is.

Het gevolg is dat ze vaak twijfelen over kleding en zich kleding laten aansmeren in de winkels, om vervolgens weer thuis te komen met kleding dat achteraf toch weer tegenvalt en waarin ze zich niet happy voelen. Kledingkasten raken steeds voller met kleding dat niet gedragen wordt en om nog maar te zwijgen over al het geld dat eraan uitgegeven wordt. Het is dan helemaal niet zo vreemd dat veel vrouwen eigenlijk een bloedhekel hebben aan winkelen.

Veel voorkomende problemen van vrouwen zijn. Ze:

 • voelen zich onzeker over hun uiterlijk.
 • geven veel geld uit aan kleding dat achteraf tegenvalt.
 • zien alleen de kanten waar ze ontevreden over zijn en weten niet hoe ze hun sterke kanten moeten accentueren.
 • voelen zich onzichtbaar en vallen niet op.
 • zijn ontevreden over hun uiterlijk.
 • hebben twijfels en kledingstress.
 • winkelen met tegenzin, omdat ze niet weten welke kleding geschikt is voor hun figuur.

Maar geloof me, jij bent niet de enige! En ik weet het als geen ander.

Ja ook ik herken mij ontzettend goed in bovenstaande. Gelukkig heb ik geleerd hoe ik mij het beste kan kleden zodat ik tevreden naar mezelf kan kijken. Helaas kom ik nog dagelijks vrouwen tegen die in meer of mindere mate last hebben van bovenstaande punten. Toch hoeft het niet zo te zijn: ook jij kunt leren welke kleding en kleuren jou mooier maken, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen en je je zelfverzekerd voelt over jouw uiterlijk. Ik kon het ook, dus dan kan jij het zeker!

Het probleem is dat vrouwen zich focussen op de negatieve delen van hun lichaam en zich totaal niet bewust zijn van de mooie delen. Ook zoeken vrouwen vaak bevestiging van anderen en worden ze snel beïnvloed door de media, partner of vriendinnen, die ze de kans geven om te bepalen wat zij moeten dragen. Zelfs in onze jeugd kan deze onzekerheid zijn ontstaan, als jij altijd maar te horen hebt gekregen, dat doe je toch niet of doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.  En dat zorgt er zelfs jaren later nog voor dat ze bang zijn om uit de toon te vallen, bang om gezien te worden!

Wat kan ik voor jou doen?

Stel je eens voor wat je zou kunnen bereiken na een kleuradvies eventueel aangevuld met colourcoaching of een kledingadvies? Ook jij kunt het maximale uit jezelf halen, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en zichtbaar wordt. 

Wat is er nodig om dit te bereiken?

Een kleurenanalyse, kleurstyling, kledingadvies de Taal van Kleur zijn voor jou de oplossing. Met bijna 15 jaar ervaring als kleding-en kleurstyliste heb ik honderden vrouwen geholpen met het ontwikkelen van hun unieke kledingstijl. Na een kleuradvies, kledingadvies en/of stijladvies weet je precies welke kleuren, kleding en kledingstijl jou mooier maken, zodat je je nooit meer onzeker hoeft te voelen over jouw uitstraling in geen enkele situatie!

Na een kleurenanalyse, kledingadvies, kleurstyling en de taal van Kleuren:

Weet je welke kleuren jou krachtiger en mooier maken.
Weet je het verschil tussen een “slechte” en een “goede” kleding.
 Heb je geleerd van welke kleuren en kleding je echt blij wordt.
 Voel je je zelfverzekerd in je kleding.
Voorkom je miskopen, omdat je weet welke kleding bij jou past en bespaar je bovendien tijd en geld.
 Heb je geleerd hoe je het maximale uit jezelf haalt en hoe je jezelf zichtbaar maakt.
 Weet je waarom je bepaalde kleuren niet graag draagt.

Neem contact op

Leer het maximale uit jezelf te halen met de juiste kledingkeuze, die past bij jouw persoonlijkheid, waardoor je je zelfverzekerd voelt en dat uiteindelijk ook gaat uitstralen. Diana Willemsen heeft met haar jarenlange ervaring honderden vrouwen geadviseerd op het gebied van kleur en kleding.

  

Kleding-en Kleuradvies, een overzicht van mijn diensten:


Kleurenanalyse / kleuradvies

Ontdek door een kleuradvies voor kleding welke kleuren jou het mooiste staan. De kleuren van jouw kleding zijn heel bepalend voor jouw uiterlijk en uitstraling! De juiste kleuren laten je ogen stralen, je haar glanzen en je huid lijkt gladder. Een kleur staat goed als deze in harmonie is met je eigen kleuren, dus jouw huidskleur, haarkleur en oogkleur. Na een kleuradvies weet je welke kleuren jou laten stralen en hoe je het maximale uit jezelf haalt.

 

kleurenanalyse


Kledingadvies

Ontdek door een kledingadvies welke kleding jou het mooiste staan. Welke pluspunten wil jij accentueren en welke wil jij misschien liever accentueren. Leer de theorie van de stijlregels om ze vervolgens praktisch toe te passen. Want van regels worden we natuurlijk niet blij. Na een kledingadvies weet jij welke kleding jij moet kopen zodat je geen miskopen meer doet.

 

kledngadvies


Stijladvies

Creëer je eigen unieke persoonlijke kledingstijl. Stijl zegt wie je bent! Kleurstyling gaat een stap verder dan een  kleurenanalyse en kijkt naast de uiterlijke kenmerken van iemand ook naar het innerlijk. Alle adviezen worden uitgevoerd inclusief  kleurstyling. Ervaar welke kledingstijl het beste bij jou past.

Kledingstijl

kleurstyling


Colourcoaching (De Taal van Kleur)

Leer jezelf beter kennen door de kleuren die je draagt Als kleding-en kleurstyliste leer ik je welke kleding en kleuren jou het mooiste staan, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Maar als kleurentolk kan ik de boodschap achter je kleurkeuzes vertalen om inzicht in jezelf te krijgen. Voor meer informatie zie ook www.colourcomfort.com.

De taal van kleur

colourcoaching


Laat mij je helpen!

Heb je hulp nodig om te bepalen welke dienst het beste bij je past? Ik help je graag hierbij.

Neem contact op


Dit is hoe enkele klanten het advies hebben ervaren

Monique (kleuradvies op maat)

“Na een warm ontvangst heeft Diana mij uitgelegd waar kleuren waar ik van houd allemaal voor staan en betekenen. Toen Kleuradvies gehad door middel van doeken in allerlei kleuren, verrassend om te zien wat kleuren met je doen. Heel leuk om te weten welke kleuren je goed staan en je echt ophalen. Diana neemt echt de tijd ervoor en ik ben er erg blij mee met het advies. Het winkelen wordt nu makkelijker voor mij ik weet nu welke kleuren kleding ik kan overslaan. Ik heb meerdere kleur analyse’s gehad die de standaard waaiers gebruikten waar ik mij niet in kon vinden.
Diana kijkt wat je mooi staat en maakt daar een waaier naar is echt heel persoonlijk. Ik vind haar erg professioneel als je al haar diploma’s ziet. Ik raad dit iedereen aan die niet goed weet welke kleuren hem of haar mooi staan echt een aanrader”.

Karin Wisselink (advies op maat):

“Eerlijk gezegd vond ik het eerst best duur, maar achteraf was het geld het zeker waard. Want ik koop nu veel gerichter waardoor ik veel minder miskopen heb. Ik had veel miskopen in de kast hangen, maar wist niet precies wat er aan mankeerde. Ik ben heel positief, ik heb er echt heel veel aan gehad en ik weet nu welke kleuren me goed staan, dus als ik kleding ga zoeken, dan kijk ik ook bewust naar die kleuren. Ook let ik goed op de tips die ik gekregen heb over de stijl. Het scheelt me nu veel tijd en geld. Zou het iedereen aanraden. Ik krijg veel positieve reacties, dat de kleuren die ik draag me goed staan en het veel sprekender is dan de kleding die ik voorheen droeg.

Karin (combi kleuradvies stijl/kledingadvies)

Dit is zeker een aanbeveling aan iedereen die twijfelt aan haar kledingstijl. Door het advies heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, doordat ik nu kleding draag die me beter staan. Dat ga je dan ook uitstralen. En het kopen van kleding gaat veel makkelijker, doordat je bewust kunt zoeken. Gewoon doen!”

Lisselotte (combi kleuradvies stijl/kledingadvies):

“Wat een geweldige ochtend had ik op vrijdag 21 maart”. Dankzij jou heb ik mijn eigen stijl en kleuren weer terug gevonden. Creatief en heldere kleuren. Dus ik heb meer dan de helft van mijn kledingkast weggedaan. En mijn eerste winkelsessie was geslaagd ! Ik verheug me op de volgende keer dat ik weer kan gaan shoppen!”

Dilana (combi kleuradvies, stijl/kledingadvies):

Bedankt voor de inspirerende ochtend. Ik heb veel van je geleerd. Bijzonder om te zien wat kleuren met je kunnen doen. Ik ben ’s middags meteen wezen shoppen. Dit gaat nu echt veel efficiënter!”


Meer reacties en ervaringen na een kleurenanalyse en of kledingadvies vind je in mijn gastenboek. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op.Neem contact op

template:page-with-sidebar.php