Hoe lijk je langer en slanker? 7 tips om slanker te lijken.

7 tips om slanker te lijken als afvallen even niet lukt

Misschien zie je het nut er niet van in om langer te lijken, maar hoe langer je lijkt, hoe slanker je lijkt. En dat laatste is voor veel vrouwen wel een wensdingetje. Vaak worstelen we met net die paar kilootjes teveel en op de een of andere manier zit je net in zo’n flow waarbij het afvallen maar niet wil lukken. Je eet je een ongeluk aan ongezonde dingen (en terwijl ik dit type, prop ik nog weer een choco toffee naar binnen) en de knop wil maar niet om.

Heb jij dat ook weleens dat je jouw gewicht maar niet onder controle kunt houden? En baal jij dan ook zo van jezelf?
|

Tips om slanker te lijken

In ieder geval ben ik in zo’n periode erg blij dat ik enkele optische trucs van het kleden ken, zodat ik die extra kilo’s toch net nog even kan verdoezelen. Ik zal je in deze blog laten zien hoe je dat doet. Zodat jij indien je dat wilt uiteraard, ook net wat slanker kunt lijken.

Hoe lijk je langer?

De truc is in ieder geval om jou optisch langer te maken. Want hoe langer je lijkt, hoe slanker je lijkt. Hieronder geef ik je 7 tips.

Tip 1: Als je langer en slanker wilt lijken, kun je het beste gebruik maken van verticale lijnen in je kleding. Een top en broek of rok in verschillende kleuren geeft een horizontale lijn welke je korter en breder maken. Zorg er dus voor dat je broek en top in dezelfde kleur zijn. Dit noemen we een verticale kolom aan de binnenzijde.


Tip 2: Draag je jasje in dezelfde kleur als jouw broek of rok. Hiermee creëer je ook een verticale kolom maar dan aan de buitenkant.


Tip 3: Neem eventueel jouw schoenen mee in dezelfde kleur als jouw broek, dan lijk je ook weer langer. Om langer of slanker te lijken voorkom je dus zoveel mogelijk horizontale lijnen in je kleding.


Tip 4: Draag een hak. Dat hoeft geen stiletto hak te zijn van 10 cm, maar iets een verhoging maakt je optisch gezien al wat langer.


Tip 5: Draag een eventuele riem in dezelfde kleur als je broek.


Tip 6: Draag huidkleurige schoenen bij een rok, waardoor je benen langer lijken.


Tip 7: Draag je een sjaal, draag deze dan zodanig dat deze een verticale lijn maakt (dus losjes om je nek en geen knopen maken).


Hopelijk heb je wat aan deze tips.

Hoe lijk je lanker slanker?
Hoe langer je lijkt, hoe slanker je lijkt.